Måndag 18/3 -13

Kände mig krasslig redan igår kväll och imorse var det inte bättre. Har haft väldigt ont i halsen hela dagen, men trots detta åkte jag till jobbet - tapper (dum) som man är. Jag jobbade 8-17 och mår inte direkt bättre nu, så det lutar nog mot att stanna hemma från jobbet i morgon. Det tar emot eftersom jag bara jobbar ca 4 timmar och om jag sjukanmäler mig kommer det dras bort 8 timmar... Nackdelen med planeringstid som man disponerar hemma. 

Fick räkningen på behandlingen av Rakeems ögoninflammation och den landade på 1500 kr. Ikväll ska jag betala min och hästarnas licens samt medlemskap i ridklubbarna jag tillhör, och som grädde på moset ska hästarna vaccineras nästa vecka. Känner att plånboken inom en snar framtid kommer eka tomt... Jag glädjer mig åtminstone åt att jag har ett heltidsjobb, framtidsplaner och en härlig tävlingssäsong att se fram emot!

Apropå framtidsplaner ska jag ägna en del av den här kvällen åt att läsa på om eget företagande och räkna lite på min budget. Men först ska jag spendera pengar på diverse räkningar...

Hoppas ni har en trevlig (och billig) kväll!

/ Josefin

18 mar 2013