Onsdag 20/2 -13

Igår provred en elev från skolan jag jobbar på. Det gick väldigt bra och det kändes som att hon hade kontroll över både Sept och Rakeem när hon red dem. Eftersom jag fortfarande inte hört någonting från Å., Septs medryttare, så är jag tacksam om någon annan funkar tillsammans med hästarna. Jag och Mathilda kom överens om att hon ska följa med mig hem igen på torsdag efter jobbet. 

Idag blir det sent för min del, då jag kommer hem efter 17, men Mathilda följer med hem så vi kommer nog hinna med nästan alla hästarna! Jag får hjälp av Mathilda även i morgon, vilket känns toppen. Det har börjat bra med henne och jag hoppas det kommer forsätta så, så att jag äntligen kan hitta någon medryttare som funkar!

Jag har för övrigt hittat världens bästa affär med begagnade hästprylar. HUR billigt som helst! På tisdag nästa vecka har jag tänkt åka dit, och med tanke på att det är löning innan dess lär det ryka lite pengar - men(!) jag ska bara köpa sådant som jag behöver (note to self).

bild3080.jpg

Det här tränset kostar 150kr på butiken, jag är i extas! Förra veckan fyndade jag även ett par silvriga Podium-stigläder för 62kr på Tradera. Underbart!

/ Josefin

20 feb 2013