Tisdag 19/3 -13

Jag har inte lika ont i halsen idag men är lik förbannat sjuk fortfarande. Usch, jag vill bara bli frisk! Har mockat boxarna idag men mer än så har jag inte gjort. Känner verkligen ett behov av att gå ut och motionera hästarna - genom longering eller tömkörning - men vet att jag inte bör göra det. Dessutom kan jag erkänna att jag mår för dåligt för att klara av det, rent fysiskt sett. USCHA!

Har varit vaken i 5 timmar men det känns som 15, tiden bara sniglar sig fram när man är sjuk och ska vila. Jag tycker inte om att bara vara inne och ta det lugnt, blir så rastlös! Ja, resten av dagen lär inte se speciellt annorlunda ut. Jag kanske går ut i stallet och gosar lite på hästarna efter att min pappa har tagit in dem, men mer än så får jag nog låta bli att göra. Jag vill inte behöva vara hemma från jobbet en dag till, så det är nog bara vila som gäller för mig om jag ska ha en chans att ta mig till jobbet i morgon.

Jag hoppas ni andra har/har haft en bra dag och att åtminstone någon av er rider för min räkning också! Det må vara tråkigt att vintern kommit tillbaka, men jag skulle i alla fall ge mycket för en ridtur nu!

/ Josefin

19 mar 2013