Måndag 25/2 -13 #1

Idag är det löning och det känns som jag nyss fick lön för januari (väldigt skönt!). Hur som helst så är det väldigt trevligt när pengarna kommer in på kontot, och eftersom jag är hos David (Upplands Väsby) ska jag ta en sväng förbi Hööks innan jag åker hem! Har spanat in flera saker som jag tänker köpa och jag är verkligen supertaggad på denna shoppingtur. I morgon eller på onsdag åker jag och mamma förmodligen till butiken med begagnade hästsaker. Inte lite taggad på det heller! Någon borde göra en halvhalt på mig så att jag inte köper upp alla pengar jag har... 

När jag kommer hem idag så kommer Mathilda. Har tänkt att hon ska få rida Lady idag, så jag kan se om hon kan komma och rida själv eller ej. Förmodligen rider jag Sept tillsammans med henne, sedan dressyr på Kim och en liten skrittur i hagen med Zohar. Får se hur snabbt jag blir klar med mina hästar, är jag färdig då Sara kommer hem så kanske jag rider en av hennes hästar också. 

Jag vill verkligen att tävlingssäsongen ska dra igång. Saknar att tävla och längtar till första ritten i år! Jag känner för övrigt att jag skulle vilja tävla i något annat än distansritt också. Jag är lite feg när det gäller att komma ut på dressyr- och hopptävlingar. Det är så mycket publik och annat som gör mig nervös! Men kanske ska jag ge det ett försök? Det jobbiga är att man måste hoppa så högt på storhäst... Ja, jag ska fundera på saken. Dressyr tycker jag i alla fall om att rida. 

Från och med nu är mitt mål att genomföra minst en "riktig" tävling av något annat slag i år!

/ Josefin

25 feb 2013