Dagens outfit - enhörningar!

Hej hopp! 

Dagen började med 30 km på Rakeem och Chaman, med Johanna som co-rider. Vi hade strålande solsken hela ridturen och kunde njuta till fullo av det trevliga träningspasset. Som pricken över i hade vi med oss varsin energibar som vi kunde tugga i oss under en skrittsträcka för att fylla på energidepåerna. Jag har på senare tid insett (med hjälp av Johanna) att det är alltför ofta som jag (och många andra som håller på med hästar eller annan idrott) får i mig för lite energi/näring. Tidigare har jag till viss del varit medveten om saken men jag behövde den där extra knuffen för att ta tag i att åtgärda saken. Tro mig, det är inte lätt att få i sig ~3000 kcal varje dag, men oj vilken skillnad det blir när jag håller mina energidepåer påfyllda.

Dagen till ära har jag på mig ett par mycket fina träningstights som jag fått av min syster och hennes döttrar. Visst är de fina? Nog får man en extra energiboost av ett par snygga tights! 


/enhorningstights-2.jpg
Dagens outfit 

/enhorningstights.jpg
Dagens outfit 

Efter drygt 3 h ridning på morgonen och en del efterfix åkte Johanna vidare för andra aktiviteter. För min del återstod resten av dagens arbete - mocka, fodra, fylla vatten samt träna ytterligare två hästar på egen hand. Jag har hittills mockat och tagit Shah Zohar på en tur med klättring och off road ute i skogen, nu återstår att lägga in foder, fylla vatten och träna Bolognese från marken. Som vanligt en fredag med full fart! Jag ser fram emot när det blir middagsdags, då min käre sambo lovat att laga en av mina favoriträtter - pasta carbonara. Mums! Livet är bra dagar som denna. 

/shah-zohar-24-mars.jpg
Jag - Shah Zohar efter vårt skogspass

 

/ Josefin 

24 mar 2017