Fredag 13/12 -13

Fredag den 13:e och jag har överlevt dagen utan större skador. Slutade skolan tidigt och red ut tillsammans med Elvira, på Euforian och Zohar. De var mycket pigga och Zohar tyckte att det mesta var spännande och lite läskigt. Vi stötte på en av våra grannar, som var ute och gick med sitt sto. Hon tyckte att både Zohar och Euforian var jättefina - stolt matte!

När vi travade på uppför en liten backe valde Zohar att fatta galopp uppför den - FÖRSTA gången som jag galopperar på honom under en uteritt! Han gick jättefint, samlat och lyssnade hela tiden på mig. En bit på hemvägen galopperade vi också ett par kliv och det gick precis lika lugnt och fint. Jag är så glad och stolt över både mig och min pålle! Att galoppera på honom utomhus är väldigt avdramatiserat nu och jag känner bara mer och mer kärlek för den lilla hästen!

Jag har nu varit duktig och skrivit på min kostläxa i nästan... 3 h (fan vad långsam jag är?!). Tror att det är dags för mig att ta ett break från det nu för att planera lite mer kring tävlingssäsongen 2014. 

Det här stärkande ordspråket/mottot får avsluta dagens inlägg: 

/ordsprak.jpeg

Hoppas att ni har haft en bra Luciadag!

/ Josefin

 

13 dec 2013