Fredag 18/10 -13

Veckan i skolan har varit proppad med anatomi och näringslära, nya muskelgrupper att lära sig och uppgifter där jag ska räkna kalorier manuellt. Tänk vad många muskler det finns i kroppen, och vilka otroligt långa och krångliga namn deras ursprung och fästen kan ha... Kan säga att det blir en del plugg om kvällarna efter att jag varit i stallet (även om jag lätt driftar iväg och gör annat istället, haha)! 

Det har blivit väldigt mycket ridning hittills under veckan. Minst två hästar har ridits varje dag, oftast tre. Emelie och Elvira har varit här och ridit tillsammans med mig. Mycket trevligt! 

Igår red jag ett dressyrpass med Sept, jag red "dressyr" (tränade på hjälperna) med Zohar och på kvällen red jag ut på Euforian tillsammans med Emelie och Rakeem. Kan säga att jag har haft mycket träningsvärk idag! 

image.jpg
Jag, Euforian, Emelie och Rakeem i skogen när det började skymma igår.

Zohar och jag red ut tillsammans med Sara idag. Han var väldigt framåt och ville inte gärna ta det lugnt, men skötte sig ändå bra. Vi tog det mycket lugnt och skrittade bara, då det var Zohars första ritt i ordentligt mörker. Det var inga som helst problem med varken reflexerna eller pannlampan - superbra!


Sötaste lillpojken!

/ Josefin

18 okt 2013