Fredag 30/8 -13

Hästarna har hållits igång rejält då Emelie och Elvira varit här och hjälpt mig helt fantastiskt mycket. Jag har även ridit på Zohar (har bestämt mig för att rida ca 3 gånger/vecka på honom för ett tag framöver), vilket har gått jättebra! Det känns som att han går framåt för varje gång vi tränar, vilket jag är mycket nöjd med. Ser verkligen en ljus framtid för den lilla hästen!

Idag blev det en skrittur på 1-1,5 h tillsammans med bästa Elvira idag! Sept och Rakeem var pigga och glada, verkade väldigt fräscha! Jag och Elvira passade på att låta hästarna skritta medan vi hade det trevligt och pratade med varandra. Tror att hästarna också hade det mysigt!


Sura Sept i boxen!


Finaste Kimpis!

Efter att jag och Elvira hade ridit cyklade jag upp till Sara för att rida tillsammans med henne. Det blev en ridtur på hennes senaste nykomling till stallet - Abbe! Trots sina 19 år var han pigg och framåt, jättehärlig att rida på! 

Vi red runt på hennes stubbåker och passade på att galoppera eftersom hästarna var så himla fina att rida idag. Det gör jag gärna om!


19-årige Abbe - en väldigt trevlig häst!

I morgon är det dags för Hästens dag i Älmsta. Där kommer jag och Elanor Mowbray Jones visa upp distansritt, tillsammans med övriga personer som kommer dit och hjälper oss. Ser fram emot morgondagen, även om väderprognosen varnar för regn! 

/ Josefin

30 aug 2013