Intensiv helg med tävling och elitträff

Sitter i skrivande stund i bilen på väg upp mot Östersund. Morgondagen innebär tävling över 50 km för mig i Shah Zohar i Jämtlands vackra, vintriga landskap. Det är en bit att åka till Östersund hemifrån oss, nämligen ~60 mil enkel väg, ganska exakt lika långt som vi har till norra Skåne. Jag tror resvägen blir värd mödan i och med upplevelsen av ännu ett av Sveriges landskap. Det ska bli häftigt att uppleva Jämtlands natur från hästryggen. För ett par år sedan skidade jag Jämtlandstriangeln och naturen jag fick se var minst sagt vacker. 

Jag hade tänkt att jag, pappa Henrik och sambo Otto skulle få en minisemester i Jämtland men så blir inte riktigt fallet. Stugan är bokad till på söndag, men vi behöver bege oss hemåt redan under lördag natt. På söndag kl 10 är det elitryttarträff på Arlanda (30 min hemifrån, haha) och självklart vill jag vara med på mötet. Den nya landslagsledaren Leonard Liesens kommer att vara på plats för att introducera sig och ha individuella samtal med oss som kommer. Spännande! 

Min helg kommer alltså bestå av drygt 16 h i bil fram och tillbaka till Östersund, minimalt med sömn, tävling och elitträff - en härlig blandning av utmaningar och aktiviteter! Jag gillar att ha fullt upp och tycker om att göra lite galna saker så det gör inte alltför mycket att minisemestern blir inställd. Nu kör vi på! 

/img_0352.jpg

Bild från Trettondagsritten i januari 

/ Josefin 

10 mar 2017