Måndag 22/7 -13

Hemkommen från Halmstad och Simlångsritten. Totalt har över 110 mil i bil avverkats under helgen, samt ytterligare 8 mil till häst. Det hela resulterade i en 2:a-plats i min och Rakeems första internationella distanstävling - CEI1* 80 km. Det var under söndagen väldigt varmt framåt eftermiddagen och många ekipage blev uteslutna under tävlingens gång, kanske hade även den kuperade banan sin inverkan på det. Jag är i alla fall väldigt nöjd med helgens resultat och kommer att lägga upp en längre uppdatering om tävlingen, när jag känner att jag orkar det.

Efter att allt blivit urplockat ur bilen när vi kom hem idag så tog jag en ridtur på Sept. Lite galen är man kanske, så stel som jag var och med den träningsvärken som jag hade. Men jag kände att det var bra att komma ut och röra på sig lite, efter alla timmar i bilen

Nu känner jag att jag har gjort mig förtjänt av lite vila resten av kvällen. I morgon fortsätter tränandet av mina andra hästar, och förhoppningsvis (men troligen inte) är jag mindre stel och har mindre träningsvärk då.

Vi  hörs inom kort!

/ Josefin

22 jul 2013