Måndag 24/2 -14

(Detta skrivs av en halvt sovande Josefin. Ha överseende, hehe...)

Igår red jag långritt (25 km) i sällskap med fyra andra, trevliga ryttare och hästar. Det blev en bra ritt med en hel del galopp, samtliga hästar skötte sig fint. Det blir garanterat fler ritter framöver! 

/image.jpg

Idag gick jag upp vid halv 6 för att ta blodprov kl 7, sedan vidare för att plocka upp Emelie och åka hem för att rida. Euforian och Diana (ny pålle!) fick gå en sväng på 1,5 h och skötte sig jättebra! Stora framsteg med Diana trots att hon bara varit hos mig sedan i fredags. Det känns superkul!

Efteråt var det dags att ta ut Zohar och Rakeem, vilket också gick fint. Det blev en lugn tur på ytterligare 1,5 h, varav en hel del bestod av att ta sig fram i skogsterräng och rida uppför backar. Underbart väder och vårkänslor!

Det var härligt att vara färdig med alla fyra hästarna till lunch! I morgon står galoppträning på schemat! 

/image.jpg/image.jpg

Resten av dagen/kvällen spenderas hos min bror, där jag bland annat ska massera. Sedan blir det en sväng till Solvalla på vägen hem, eftersom Topover springer provlopp. Jag är fruktansvärt trött men ska försöka hålla mig någorlunda vaken! Sova får jag göra i bilen på vägen hem! 

/ Josefin

24 feb 2014