Måndag 27/1 -14

Igår hann jag med mycket! Kom hem strax efter 11, fixade då stallet innan Sara kom förbi runt 12:30 för att rida ut tillsammans med mig, hon red på Euforian och jag på Rakeem. Vi provred banan som vi ska rida under söndagens långritt tillsammans med annat folk (läs mer här vid intresse). Vi red sammanlagt 27 km och vi höll ett högt tempo (galopp) nästan hela vägen. Lite tråkigt att medelhastigheten på GPS:en blir så missvisande när man har med uppvärmning och nedvarvning (skritt), egentligen snittade vi betydligt högre. Hästarna var väldit pigga och sprang på som sjutton - det var bara att hålla i sig! Härligt att känna att träningen av dem ger resultat!

/image.jpg

Efter ritten kastade jag i mig lunch på ett par minuter och bytte kläder, sedan cyklade jag upp till Sara för att rida på två av hennes hästar. Jag fick för första gången rida på Chili, och hon var väldigt fin att rida!

Sedan var det bara att cykla hem, duscha och byta om och sätta sig i bilen för att åka iväg på årsmöte för Roslagens Rid och Körklubb. Där blev jag tilldelad andrapris i klubbens championattävling för distansridning, rosett, blomma och en fin Kosta Boda-skål. Superkul att få något så pass fint! Jag kom hem någon gång efter kl. 20 och då passade jag på att vila lite innan det var dags att gå och lägga sig. 

Hela förmiddagen i skolan lyssnade vi på föreläsning om doping - mycket intressant och tankeväckande! Vi fick också lära oss om olika kosttillskott och blev avrådda att använda sådana preparat, då de i många fall kan vara narkotika- och läkemedelsklassade. Hädanefter tänker jag inte ta några vitamintillskott eller annat, det räcker med att få i sig det man behöver genom maten man äter!

Efter skolan åker jag hem i ca 1 h för att träna Zohar, sedan är det dags att åka till David för att gå ut och äta middag och se på bio med honom och hans mamma. Schemat är som vanligt fullspäckat! 

/ Josefin

27 jan 2014