Medryttare sökes!

Jag har börjat se mig om efter en till medryttare inför träningssäsongen som sätter igång i januari. Om du är intresserad/vet någon som kan vara intresserad är du/ni välkomna att höra av er! :)

Då en av mina medryttare inte längre rider hos mig söker jag nu en ny. Jag har flertalet distanshästar (araber och en arabkorsning) som i dagsläget tävlas på 80-120 km-nivå. Vi har under året avancerat i vårt tävlande och tävlar nu på internationell nivå. Se https://tdb.ridsport.se/users/39973/tabs/results för mina tävlingsresultat.

Jag söker dig som är ambitiös och ansvarstagande. Det är ett plus om du är intresserad av distansritt eller sugen på att lära dig mer om det, men självklart rider jag annat med mina hästar också. Jag vill ha hjälp med träningen inför nästa års tävlingssäsong och är öppen för att låta mina medryttare tävla. 

Det är en stor fördel om du har körkort då det är svårt att ta sig till stallet med buss. Stallet ligger mellan Norrtälje och Uppsala, i Fasterna (Rånäs). Vid vidare kontakt berättar jag gärna mer om mina hästar och svarar på dina frågor.

P.S: Jag kan tänka mig att ta emot hjälp med annat som har med hästarna att göra istället för pengar. Detta diskuteras vidare vid kontakt.

shah-zohar.jpglag-sm.jpgeuforian.jpg

 


(Lämna tom)

/ Josefin

8 dec 2013