Nu är hästarna fit for fight inför tävlingssäsongen

Förra veckan fixade vi tänderna på hästarna och i går kollade MD Kleen/Alternative Health Works igenom hästarnas kroppar för att få bästa förutsättningar inför tävlingssäsongen. Eftersom jag, min pappa och Otto var iväg och tävlade med Shah Zohar fick min mamma hålla ställningarna hemma. Bolognese, Euforian, Chaman, Rakeem och Ambres blev alla kollade och korrigerade - om de hade några problem. Hästarna var förvånansvärt fina, några av dem hade några småsaker att korrigera men överlag var allihop i mycket fin form. Roligt att få det bekräftat! Nu är det bara att tuta och köra inför tävlingssäsongen.

MD Kleen är verkligen duktiga på att gå igenom och behandla hästar, samt att ge rådgivning kring och erbjuda individanpassad örtmedicin. Jag har haft hjälp av dem under flera års tid och hittills har deras slutsatser kring mina hästar aldrig slagit fel. En ovärderlig och viktig del i teamets framgångskoncept för att få hållbara hästar! 

Tävlingen med Shah Zohar gick suveränt, vi blev godkända och hade en mycket härlig naturupplevelse i Jämtlands vackra landskap (ett separat inlägg om tävlingen kommer senare). Den här morgonen gick vi upp kl 3:30 för att bege oss hemåt i ottan. Runt lunch var jag på plats på Arlanda för att ha ett individuellt samtal med den nye landslagsledaren Leonard Liesens. Givande, motiverande och inspirerande att träffa honom. Det känns som att det mesta har fallit på plats nu och jag har fyllt på depåerna med motivation, vilket var något jag behövde efter den här tunga vintern. Som extra motivation för min del fick vi som deltog på dagens möte en del Sverigeutrustning att roa oss med. Säsongen 2017 är igång! 

/img_4705-svrf.jpg

/ Josefin

12 mar 2017