Onsdag 18/9 -13

Det har som vanligt varit fullt upp för Team Blom Lugn. Skolan pågår för fullt, hästarna tränas och annat ska fixas. Sikten är just nu ställt på Rökullaritten som går av stapeln nu till helgen, vilket jag verkligen ser fram emot! Rakeem och jag ska debutera i 120 km och det kommer bli spännande. Vi ska dessutom bo på Stuteri Tjust Araber, där Zohar är uppfödd - extra roligt!

I fredags galopptränades Rakeem och den här gången var han lugn med en gång! Oerhört stort framsteg och jag är väldigt nöjd med honom! Det känns som att han är i kanonform inför tävlingen till helgen.

I lördags (14/9) startade jag och Sept i en CR 50 km i Rönningeritten. Det gick över förväntan! Hon fick inte en enda anmärkning ("A" rakt igenom) och veterinären tyckte hon såg mycket fin ut. Pulsningarna gick också bättre än de gjort tidigare, så jag är supernöjd! Kommer skriva ett längre, mer utförligt inlägg om det framöver.

Utbildningen av Zohar fortsätter att gå framåt. Vi har nu ridit ut tillsammans med två andra hästar, samt ridit med dem på ridbanan också - inga bekymmer alls! Han gör det han ska och är väldigt mjuk och fin i kroppen. Det är en fröjd att jobba med den här hästen!

Igår red Emelie hos mig och idag ska vi också rida en sväng. Rakeem rids endast mjukgörande inför Rökullaritten, så vi tar det lugnt. Det blir trevligt!

/ Josefin

18 sep 2013