Onsdag 5/2 -14

Jag är sjuk igen, för andra gången på en väldigt kort tid. Jag brukar sällan vara sjuk, men eftersom min mamma har varit hemma i över en vecka pga feber och hosta så var det kanske oundvikligt för mig att bli smittad. Jag har i alla fall ingen feber, så ridningen sköter jag som vanligt! Igår blev det promenad med Zohar och dressyrpass (red igenom LB:1) med Rakeem och Euforian. 

Idag är jag hemma hela dagen och har tänkt ta ut alla hästar. Euforian och jag ska rida dressyrlektion för Sofia Bouchborn för första gången ikväll och det ser jag fram emot! Nästa söndag (16/2) ska vi nämligen ställa upp i en Pay & Ride i dressyr, där ska vi rida LB:1-programmet. Jag har för övrigt anmält intresse för att vara reserv till Div 3-laget i dressyr och har blivit uppskriven där. Jättekul! 

Jag fick hem en bok om hästmassage igår och den ska jag försöka bläddra lite i nu under dagen. Har kollat upp vad jag kan gå för kurser efter att jag är färdig som Hälsopedagog och har hittat en hästmassagekurs jag planerar att gå. Det ser jag verkligen fram emot! Tillsvidare ska jag lära mig så mycket jag kan på egen hand!

Nu är det dags att sätta igång här hemma så att jag får någonting gjort idag!

/ Josefin

5 feb 2014