Söndag 18/8 -13

Hemkommen efter en minisemester i Budapest tillsammans med min bror och min pappa! Vi hade det trevligt, åt god mat och turistade så mycket vi hann! Vi gick på trav i Kincsem Park igår (lördags) och det var en spännande upplevelse. Hästarna sprang ett lopp på tiden 1,20 - alltså kvaltiderna som man har i Sverige - och publiken levde sig verkligen in i det hela. Tyvärr fick vi aldrig uppleva något galopplöp, då det gick idag (söndag) efter att vi hade åkt till flygplatsen. Hade gärna varit där en till dag, eftersom vi inte riktigt hann med allt som vi hade velat. Till nästa gång jag åker iväg någonstans kommer jag kolla upp i förväg om/var det finns hästaffärer, för sådant vill jag så klart kolla på. Det var för övrigt en väldigt vacker stad där det mesta var otroligt billigt!

budapest.jpg
Parlamentet i Budapest på kvällen

Lady flyttade i torsdags och hon verkar ha det bra i det nya stallet. Jag fick tyvärr aldrig möjlighet att säga hejdå till henne innan hon åkte (var hos Zohar och red) men kommer snart åka dit och hälsa på. Det tar trots allt endast 25 min med bil till hennes stall! Det var rätt skönt att inte vara här när hon åkte, det hade blivit väldigt känslosamt om jag hade varit det.

Emelie var här själv och red på Rakeem och Sept när jag var borta. Det hade tydligen gått bra och jag tycker det känns så himla bra att kunna lita på sin/sina medryttare som jag litar på Elvira, Silje och Emelie! Ni ska bara veta hur mycket er hjälp betyder - och kommer betyda när jag börjar plugga - för mig!

Hästarna har fått gå in för natten (tråkigt väder här) och jag ska fixa lite administrativa saker innan det är dags att vila. Det känns lite tomt att bara ha två hästar hemma, samtidigt som det är rätt lugnt och skönt. Zohar ska komma hem någon gång framåt nästa helg och då blir det spännande att se hur det ska gå för mig att fortsätta hans utbildning utan Elin. Det känns lite ensamt att inte hon kommer kunna cocha mig hela tiden, men det kommer säkert gå bra ändå. Vi kommer åka upp till henne och träna ibland, och hon har erbjudit sig att komma hit och rida ut tillsammans med mig och Zohar någon gång. Det känns bra!

I morgon är det upprop för mig på Väddö FHSK! Det ska bli spännande att börja min utbildning, jag ser fram emot det. På kvällen är det gemensam middag med alla andra elever som ska börja på skolan - mysigt! 

/ Josefin

18 aug 2013