Söndag 30/6 -13

Var alldeles nyss redo att sätta mig i bilen för att åka på möte, så tänker jag att jag ska dubbelkolla tiden en sista gång. Tur var väl det för mötet börjar kl. 17, och inte kl 16 - som jag var helt bombsäker på. Synd för mig att jag inte kollade det innan jag duschade och tog av mig ridkläderna. 

Idag har i alla fall Elvira varit här och ridit med mig. Det blev en tur på ungefär 10 km i ett lugnt tempo. Elvira red på Sept och jag på Rakeem. Vi mötte ett par läskiga lastbilar på vägen, varav en idiotgubbe sa något i stil med att våra hästar inte skulle gå på vägen. Konstigt att de blev rädda när hans lastbil med släp (två maskiner på släpet) ständigt fortsatte rulla mot dem trots att de skyggade bakåt... Nästa gång något liknande händer tänker jag säga till på skarpen. Folk borde lära sig hur de ska bete sig!

I morgon jobbar jag 07:00-21:15, så det blir en vilodag för samtliga av mina hästar. Större delen av den här veckan jobbar jag sent, men många av dagarna hinner jag rida innan det är dags att åka till jobbet. Jag kommer att vara lagom trött när alarmet ringer kl 05:30 på tisdag, eftersom jag inte lär komma hem förrän kl 22 i morgon. Men det får jag leva med!

Förhoppningsvis blir det träning hemma hos Elin med Zohar på tisdag. Vi skulle åkt dit i måndags, men då Elin blev sjuk fick vi ställa in det. Jag har tränat på här hemma istället och tycker att vi har gjort framsteg tillsammans. Ska bli spännande att se vad Elin säger när vi kommer dit på tisdag! 

/ Josefin

P.S: Om någon därute är intresserad av att vara funktionär på en distanstävling utanför Norrtälje (norr om Stockholm) så kontakta mig! 

30 jun 2013