2014 har inletts

Det nya året började med att Zohar (förmodligen) fick en spark på bakknät och behövde ställas in på klinik. Ingen rolig start, men nu är han hemma igen och står på boxvila med promenad. Veterinären hittade inga led- eller skelettskador på röntgenplåtarna och han är inte längre halt, vilket tyder på att allt kommer bli helt bra igen.

Det är väldigt skönt att ha honom hemma igen! 

/zohar-josefin.jpg

Precis i slutet av 2013 sålde jag mitt varmblodssto "Sept". Det var ett tungt beslut att fatta, men eftersom jag vill satsa på distansridningen fullt ut behövde jag sälja henne för att göra plats till en annan distanshäst. Jag är i alla fall övertygad om att hon kommer att få det jättebra hos Lena, som för övrigt kommer ha Sept uppstallad hos Jeanette Feledi och Jacob Hallencreutz (distansryttare). 

Jag har alltså i dagsläget tre hästar hemma, varav en som är för ung för att tävla distans. Kanske skulle det räcka med två stycken tävlingshästar den här säsongen, men då jag inte vill att Rakeem ska gå fler tävlingar än nödvändigt är jag på jakt efter ytterligare en. Det här är mitt sista år som Young Rider och jag vill prestera så bra jag kan innan jag kliver upp på Senior-nivå. 

Både igår och idag jobbade jag kl 10-20 och är därför väldigt trött nu (inte van, haha). Det var välbehövt att jobba eftersom jag inte har någon inkomst just nu (utöver mitt studiebidrag). Jag tänker nog fira att jag får in pengar genom att åka till Hööks och spana in REA:n imorn! Det är dessutom sista dagen på mitt lov i morgon och någonting måste jag ju trösta mig med! 

/ Josefin

5 jan 2014