Team Blom Lugn

Om mig - Josefin

Mitt namn är Josefin Blom Lugn, jag är 24 år och bor på en liten hästgård utanför Norrtälje (Stockholms län), i mellersta Sverige. På gården bor mina föräldrar i ett av husen medan jag och min sambo bor i ett annat. Här finns en hund, ett par katter och våra sex hästar - fyra arabiska fullblod, en arabkorsning (arab/travare) och ett engelskt fullblod (galopphäst). 

Jag tävlar i distansritt för Roslagens Rid- och Körklubb sedan 2011 och brinner verkligen för sporten. Att bli ett med hästen ute i naturen under så pass många mil och timmar på hästryggen är någonting jag värdesätter väldigt mycket!

Mina ambitioner är högt satta och jag gör allt jag kan för att nå dit jag vill. Min målmedvetenhet kommer jag långt på! Under 2013 och 2014 ingick jag i utmanargruppen för Young rider-landslaget i distansritt och i dagsläget är jag utmanare för seniorlandslaget i distansritt.  

dsc-0647.jpg

Rakeem och jag, A9-ritten med Lag-SM 2013, där det blev lag-brons 

Team Blom Lugn

Teamet består av flertalet personer och samarbetspartners som  tycks utökas hela tiden. Jag har en hel del ovärderliga medhjälparna vid min sida för tillfället. Utan er skulle jag inte komma någonstans! <3

Ingen nämnd, ingen glömd som man brukar säga. Ni är alla helt otroliga och jag är så tacksam för att ni är med och stöttar mig!


/nktbm0gxintf52xmjovfz3ocvks8wdzoaijuj_zlwry.jpg