Tisdag 11/3 -14

I helgen var jag på årets distansgala, på Wiks slott mellan Uppsala och Enköping. Det var en mycket trevlig tillställning med bra föreläsningar, galamiddag och prisutdelningar. Jag fick mitt första kilometerpris, då jag har ridit mer än 1000 godkända tävlingskilometer. Nu siktar jag och teamet vidare mot 2000 km!

/kilometerpris.jpg

Jag träffade under helgen landslagsledaren Anneli Ohlén och vi planerade för årets tävlingssäsong. Det blev några små ändringar i min tävlingsplanering, men överlag hade jag tänkt ganska så bra när jag planerat säsongen. Jag fick även en förfrågan om att ingå i utmanargruppen för Young Rider-landslaget i år också, vilket jag så klart vill göra. Jag är nu officiellt uttagen som utmanare (den enda).

Eftersom det är mitt sista år som YR-ryttare och jag inte är kvalad till EM i år har jag inte så mycket kvar att hämta där. Mitt sikte är istället inställt på seniortiden som kommer framöver, och jag kommer att ägna detta år till att förbereda inför nästa år.

/young-rider-2014.jpg

Igår var det en vanlig måndag som bestod av att jag och Emelie red på alla fyra hästarna. Det blev 10 km uteritt på samtliga och allihop skötte sig jättebra! Lilla Zohar går bara mer och mer framåt, nu funkar det kanon att galoppera på honom när vi rider ut. Han är fantastisk! 

/image.jpg

Jag fick även min utrustning från Holland igår. Så nöjd med mina köp! Vill bara shoppa loss ännu mer! Tänk om man var gjord av pengar...

Idag var det enligt tisdagsrutin galoppträning på travbanan. Idag fick Diana hänga med Euforian, det var första gången för henne på banan och hon skötte sig exemplariskt (med tanke på att hon kan vara osäker). Det blev ett par hopp i sidled under träningens gång men inget värre än att jag tappade stiglädrena hände - haha. Det blev "bara" 20 km galopp eftersom jag ville känna av hur pass bra kondition Diana har. När vi pulsade hästarna efter träningen visade det sig att hon hade bra kondis! Jag är supernöjd! :)

 /diana.jpg
Danskfröken!

/ Josefin

11 mar 2014