Tisdag 15/10 -13

Jag undrar varför det ska vara så oerhört jobbigt att gå upp på morgonen??? Ja, jag antar att det är någonting jag får jobba på,  är trött på att zombie-Josefin snoozar minst 1 h på varje morgon.

Imorse kom jag i alla fall upp så pass tidigt (men ändå försent) att jag hann ta ut hästarna, mocka (nästan) 2 boxar, posta ett paket och ringa ett samtal - allt innan skolan började kl 08:30. Jag önskar att jag kunde ta mig upp för att fixa stallet innan skolan varje dag, det vore fantastiskt bra! 

Den här veckan är fullspäckad med ridning och annat, varje dag. Igår blev Fori, Rakeem och Sept (Emelie red) motionerade och idag ska Emelie rida på Rakeem medan jag är i skolan. Senare i eftermiddag/kväll ska Elvira och jag rida ut tillsammans på Sept och Fori (eller Zohar). Det blir förmodligen en ritt i mörker - mysigt! 

Jag var hos kiropraktorn för uppföljning igår - var där förra måndagen och fick då konstaterat att jag var väldigt sne i min högra höftbenskam. Det visade sig i alla fall att min rygg ser mycket bra ut nu, och är fixad. Väldigt skönt! Nu gäller det bara att hålla kvar vid detta genom de övningarna jag har fått order om att göra. Ska bli spännande att se om detta kommer visa resultat på min ridning också (är helt säker på att det kommer visa sig).

Nu återstår x antal timmar i skolan innan det är dags att komma hem ca kl 17, för att rida, fixa resten av stallet och ta in hästarna. Kom nyss på att jag glömt att räkna in tid för att äta middag i min planering... Äh, det löser sig!

/ Josefin

15 okt 2013