Tisdag 30/4 -13

skarmavbild-2013-04-30-kl-10-22-43.jpg

Svårt motstånd inför söndagens tävling! Vi får se hur snabbt det kommer att gå i täten, men jag räknar med att försöka hänga med och hålla det tempot jag har satt för mig och Rakeem. Klarar vi att genomföra ritten på den km-tiden som jag har tänkt så är jag mycket nöjd.Dessutom ser jag den här tävlingen som ett test på hur snabba jag och mina groomar kan vara när det verkligen gäller. Är väldigt taggad inför söndagen!

Idag fyller min kära mamma år och ska firas! Det blir grillning tillsammans med familjen ikväll och efter det tänkte jag försöka få ut Zohar och någon av de andra hästarna. Det brukar visserligen aldrig bli som man tänkt sig, men jag tror att jag kan få ut Zohar i alla fall. I morgon är det dessutom röd dag och då räknar jag med att motionera alla hästarna.

I söndags var jag på kurs med Lars Thunander. Det var jätteintressant och väldigt trevligt! Fick repetera lite från TR och lära mig om doping och användande av otillåtna preparat. Han gav även flera bra och tänkvärda tips som jag ska ha i bakhuvudet inför kommande tävlingar! Distansritt är så otroligt roligt. Tycker alla ni som inte provat på det ännu ska ta och göra det, jag lovar att ni inte kommer ångra er!

/ Josefin

P.S: Har fortfarande inte fått mitt brev med information om utmanargruppen för YR-landslaget. Jag får inte heller tag i landslagsledaren, som är den enda personen som har brevet, och antar därför att jag får klara mig ändå. Känns trist men jag ska försöka klara mig så gott jag kan ändå! 

30 apr 2013