Torsdag 10/10 -13

Det har varit en skön vecka i skolan, trots att vi har haft/har väldigt mycket att plugga. Anatomiområdet är ett tungt område som kräver mycket plugg. Skönt är det i alla fall att jag fått två dagar ledigt nu i veckan, och slutar halvdag idag också. Det blir väldigt mycket plugg i helgen! 

Igår var det möte med ridklubben. Det dök upp fyra nya ansikten och det var mycket trevligt! Planering inför vintern/våren som kommer har börjat och jag har fått några uppdrag att fixa med. Kommer bland annat att planera ihop en "Kom igång med distansritt-kurs" efter jul. Det ser jag verkligen fram emot! 

Innan mötet igår red jag och Sara ut tillsammans. Jag red på Zohar och hon på sin nya häst. Zohar skötte sig fint men var väldigt pigg (behöver låta honom springa av sig någon dag). Vi mötte en stor lastbil (lite läskigt tyckte pojken), två flockar med får (reagerade inte alls) och mycket vattenpölar ("läskigt!!!" sa Zohar, som endast har sett snustorra vägar innan). Man kan inte tro att den lilla pållen bara är 3 år, så duktig och sansad som han är.

Efter skolan idag kommer Elvira förbi och rider tillsammans med mig. Det blir nog en lugn skrittur på Sept och lilla Fori (OBS, info om honom kommer i ett annat inlägg, jag lovar!). 

Rakeem står fortfarande på vila efter årets tävlingssäsong, men börjar nu tröttna. Det uttrycker han genom att springa runt och bära på bommar, jaga Sept och vara allmänt rörlig i hagen. Dags att sätta igång honom under veckan som kommer!

/ Josefin

10 okt 2013