Torsdag 4/7 -13

Jag har fullt upp med att jobba och har inte alls mycket tid över till annat, vilket gör att jag inte hinner uppdatera här så mycket, då jag utöver min tid på jobbet prioriterar att träna mina hästar. Jag måste erkänna att det är tufft att jobba till kl 21:15 på kvällen, men jag överlever det och har nu endast två veckor kvar tills jag är ledig och kan ta det lugnt. 
I tisdags åkte vi till Zohar med Elin för att träna. Han skötte sig väldigt bra och Elin valde att sitta upp på honom för första gången. Han försökte bocka ett par gånger men hon satt kvar, och han gav med sig - han är trots allt väldigt mån om att göra rätt. Eftersom jag har så ont om tid just nu valde jag att låta Zohar stå kvar hos Elin för ett par intensivdagar där, fram till i morgon. 
Idag åkte jag förbi hos Elin innan det var dags att jobba. Hon red på honom och han var otroligt fin! Hon kunde galoppera flera varv med honom och han såg fantastisk ut. I morgon är det dags att ta hem honom, för att fortsätta träningen här hemma. Jag är så nöjd över vad Elin tränat honom till! 
image.jpg
Plockade upp Emelie på vägen hem igen idag och vi red på Rakeem och Sept ute på "volten". Lady var lös därute och följde efter oss när vi red - så också hon fick lite motion. Efter vi hade ridit tog jag in Lady för att massera henne innan det var dags att åka till jobbet. 
image.jpg
På lördag är det dags för Laxåritten och tävling på 50 km tillsammans med Rakeem! Har inte riktigt fattat att det är tävling än, då jag haft fullt upp med annat, men jag taggar nog till under morgondagen! 
Nu återstår 5 h på jobbet innan det är dags att åka hem och jobba lite med affischen till Rimboritten - sen blir det sova! 

/ Josefin

 

P.S: Styckena blir konstiga när jag uppdaterar från mobilen. 

4 jul 2013