Sjukstuga halva dagen

Olägligt nog har jag lyckats dra på mig någon infektion i kroppen och är förkyld (det händer väl alltid när man väl är ledig?). Jag har lagt in extra vilopauser på soffan mellan stalljobb och ridning för att inte förvärra mitt tillstånd. Min gräns går vid feber eller kräksjuka - då avstår jag i största, möjliga utsträckning från att röra mig från soffan överhuvudtaget Hur som helst är jag "bara" snorig och allmänt hängig för tillfället så jag klarar mig ganska bra.

Det blev en ordentlig tur i bra tempo (grusvägarna var helt tinade, hurra!) på Chaman under gårdagen. Jag hade trevligt sällskap av min vän Nellie och hennes häst "Korken" och vi avverkade 25 km tillsammans. Jag lyckades få pulsbandet att fungera klockrent och kunde roa mig med att studera den trevliga sammanfattningen efter passet. Chaman känns bättre än någonsin! 

När jag kom tillbaka fick jag laga en riktig energifylld kopp med varm choklad och fixa en matig macka innan jag skulle ut på nästa ridtur med Johanna. Vi red en lugn tur på Ambres och Euforian, innan vi till slut avslutade dagen med en kvällstur på Rakeem och Bolognese - båda turerna i sällskap av min granne Sara. 

/chaman-lag-puls.jpg/chaman-i-grimma.jpg
Chaman innan ridturen

I dag släppte jag ut hästarna på morgonen, mockade ett par boxar och gick sedan in för att äta frukost innan dagens första ridtur med Marie. Vi red en lugn tur på Shah Zohar och Bolognese innan jag gick in och la mig i soffan för att sova ett par timmar. Jag ställde in eftermiddagsturen för att istället vila upp mig inför morgondagens mer krävande träningar.

Dagar som dessa är man extra glad och tacksam över att ha en fantastisk sambo som ställer upp och tar hand om stalljobb som man inte är i form för själv. Jag kunde i lugn och ro vila på soffan medan resten av stalljobbet blev klart - tack! Vila på soffan står troligen på schemat för resten av den här kvällen men först blir det en efterlängtad middag om en stund. 

/ Josefin 

4 mar 2017