Onsdag 13/3 -13

En vecka med sol har gått och jag njuter för fullt! Det känns så himla skönt att det äntligen har blivit ljust ute, att det är ljust när man går upp och att det är ljust när man kommer hem från jobbet. Det är guld värt! Och även om man inte hinner rida innan det blir mörkt så känns det okej, för man har ändå blivit matad med solljus hela dagen. Jag har nog mer vårkänslor än vad mina hästar har just nu!

Som vissa av er kanske redan vet så har jag bestämt mig för att lämna ut Lady på foder/sälja henne. Det är ett tungt beslut jag tagit men jag känner att det är vad som behöver göras. Jag hinner inte ge henne den tiden jag skulle vilja, och det känns varken snällt mot mig själv eller mot henne. Jag vill därför hitta ett bra hem till henne och tror att om jag gör det, kommer det inte kännas jobbigt att låta henne flytta. Jag vill hennes bästa och är otroligt mån om var hon hamnar - därför kommer jag inte ha bråttom med att hitta ett hem åt henne. Ladys annons

Igår fick Zohar träffa Saras shettishingst Fabian (de hälsade inte på varandra). De kom hem till oss och tömkörde inne i min inhägnad i hagen. "Lilla" arabhingsten Zohar tyckte INTE om den där saken. Vad var det för något Sara hade med sig? Nog var Zohar lite nyfiken, men mest var han faktiskt rädd för den lurviga bollen Sara gick bakom... Så fort Fabian kom ur sikte var Zohar tvungen att vända sig om så att han kunde hålla koll på honom! Jag tror att han kanske trodde det var en björn - en väldigt liten, lurvig brunbjörn. 

Trots rädslan för Saras lilla shettis skötte sig Zohar jättefint. Han var lugn och snäll, sa inte ett ljud trots att Fabian skrek och talade om att han var en mycket ståtlig hingst. Jag tror att de båda hästarna hade lite dålig koll på varandra - Zohar trodde att Fabian var ett farligt monster, medan Fabian av någon anledning verkade tro att Zohar var ett brunstigt sto...

Rakeem har ögoninflammation och vi har återigen haft veterinären ute för att få salva till hans ögon. Det har blivit bättre men han kliar sig fortfarande på ögonen och det rinner en del. Tycker synd om min fina lilla Kim! För övrigt mår hästarna bra! Jag har en långritt planerad med Sara på söndag, och kanske även intervallträning med någon av hästarna på lördagen. 

/ Josefin

13 mar 2013