Söndag 17/2 -13

Jag hann rida Sept en stund, i ganska djup snö, innan det var dags att rida ut på långturen. Hon var pigg och blev rätt så trött eftersom det var mycket snö där vi red. Sept har just nu väldigt mycket energi, då medryttaren inte har hört av sig på ett tag. Jag gör mitt bästa i alla fall!

Zohar skötte sig som vanligt exemplariskt när jag red på honom! Idag var första gången som jag red helt "ensam" på honom. Min pappa knäppte loss grimskaften så att Zohar var lös och det gick jättebra. Han kunde både göra halt och han förstod de framåtdrivande hjälperna. Jag är supernöjd!

Det blev en lite längre tur med Anne, Stefan, deras nya medryttare och Sara. Rakeem skötte sig bra så länge han fick gå först, men så fort vi bytte plats och hamnade bakom de andra blev han jätteupprörd. Han stressade upp sig och ville bara förbi - precis som vanligt. Det är jobbigt att han blir så upprörd när han inte får ta täten, men sådan tur är sköter han sig åtminstone då det är tävling. Han är helt annorlunda då, tack och lov.

Vi fick ta en annan tur än den vi först hade tänkt, eftersom det tydligen var rallytävlingar på vägarna vi först tänkt rida  på. Det blev en kortare sväng än planerat men vi hann med lite fika och det var väldigt trevligt ändå!

bild-8.jpg

/ Josefin

17 feb 2013