Måndag 8/5 -13

Det är så mycket jag vill ha. Ständigt finns det något nytt som man kan tänka sig att köpa, vilket inte är bra för min stackars plånbok! Dagens jobbiga problem är att jag började kolla runt på sadlar på nätet, vilket så klart fick mig att hitta en sadel som jag blev mycket intresserad av. Det är en distanssadel av ett märke jag känner igen. Den ser otroligt skön ut men jag har tyvärr ingen erfarenhet av/vet ingenting om sadeln. Har skickat ut en förfrågan i "distansutrustningsgruppen" på Facebook om att jag vill ha tips på bra och sköna sadlar att tävla distans i, och hoppas på att få åtminstone ett par tips. 

Jag har redan en Barefoot Cherokee som jag är nöjd med, men då jag har flera hästar känner jag att jag vill ha åtminstone en till sadel. Jag tycker att min Barefootsadel är för lång i modellen för Zohar, som är ganska kompakt i kroppen och vill därför hitta en annan till honom.

Frågan är nu vilken sadel man ska välja? Och sen kommer nästa fråga; kommer jag kunna öppna upp min plånbok och verkligen lägga ner ett par tusen på en sadel? Det är egentligen ingen panik att hitta en tävlingssadel till Zohar (herregud det är två år kvar till han får gå CR) men jag känner mig verkligen sugen på att köpa en... Vill ha en Podium samtidigt som jag kanske vill ha någon annan också. Jag kan väl inte köpa två till tävlingssadlar? Ska jag byta ut min Barefoot då????? Blir tokig på mig själv!

Håller dessutom på att leta dressyr- eller allroundsadel till Sept, OCH en till Zohar. Varför sätter jag igång med allt på en gång, kan man ju fråga sig... 

Ja, här har ni då dagens I-landsproblem à la Josefin. 

/ Josefin

8 maj 2013