I jakt på en till distanshäst

Jag har nu "på riktigt" börjat se mig om efter en till framtida distansstjärna. Anledningen till detta är att jag känner att jag inte kan komma dit jag vill utan att ha åtminstone en till häst att tävla på. Det är alltså dags att hitta den hästen jag letar efter - och jag kan säga att det inte är någon lätt uppgift när det faktiskt finns ett par riktigt fina hästar att välja mellan.

Det jag letar efter är en häst som är mellan 5-10 år, och jag vill att den ska ha distans- eller galoppstam. Helst ska den ha tränats för distansridning, och väldigt gärna ha startat någonting. Det optimala vore att skaffa en häst som är kvalad upp till 80-120 km men det är inget måste, så länge den har potential att komma dit så småningom. 

Mitt mål är att komma så långt jag kan inom distansridningen och jag leter efter en häst som jag kan klättra tillsammans med, utöver den som jag redan har och min unghäst (endast 3 år nu). 

Se hela min annons här: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=740697

Om du har en häst som du tror skulle kunna passa mig; tveka inte att höra av dig! Det finns ett kontaktformulär längre ner på den här sidan, och även under annonsen på Hästnet. 

dsc-0647.jpglag-sm.jpgdsc-0441.jpg dsc-2925.jpg

 


(Lämna tom)
9 aug 2013