Onsdag 2/10 -13

I skolan har vi kört igång ordentligt med anatomin som vi ska lära oss. Det blir mycket pluggande om kvällarna, efter att jag kommit in från stallet! Lär mig skelettets delar på latin, olika muskler, ledtyper, muskelfästen, cellens uppbyggnad och en väldig massa annat. Mycket att lära, men det är väldigt roligt och intressant!

Igår var jag och Emelie ute och red på Sept och Zohar tillsammans. Sept brunstar som en galning, hon är helt hopplös... Men Zohar var oerhört lugn och snäll, han är helt perfekt! Tränade på att böja honom för innerskänkeln i skritt och travade omkring lite. Vi tar det väldigt lugnt nu i början efter att han har flyttat hem igen. 

I morgon blir det ridning på morgonen, marknad på förmiddagen (tillsammans med Emelie) och plugg på kvällen. Dagarna är fullspäckade och det finns inte mycket tid över till annat!

På lördag är det dags för Fjällnoraritten 50 (eller är det 40?) km CR med Sept. Vi tar sällskap av Elin och hennes äldre sto, vilket ska bli mycket trevligt! Jag kommer även ha med mig två stycken nyfikna nybörjare som groomar; Silje och Ulrika. Ska bli kul att ta med dem och visa hur en distanstävling går till! 

/ Josefin

2 okt 2013