Onsdag 5/3 -14

Helgen som var spenderade jag i Ullared, på Gekås. Där införskaffades massor av priser till Rimboritten (superfina, jag vill ha alltihop!) och mängder av andra saker för min egen räkning. Inköpen överskred dessvärre min budget ganska ordentligt... Det sved! Dessutom skickade jag efter distansutrustning från Holland i fredags... Usch vad allt ska kosta pengar!

I måndags red jag och Emelie på alla hästarna efter skolan, sedan åkte jag iväg på möte med Tävlingskommitén. Planeringen inför Rimboritten fortskrider och allt går framåt som det ska - det känns bra!

Igår var det galoppträning som stod på schemat. Vi satte igång runt 17:30 och blev klara vid kl. 19= det var kolsvart i stort sett hela träning. Jag är så himla nöjd över mitt inköp av pannlampa, som gjorde att galoppträningen var fullt möjlig trots kolmörkret. Här är pannlampan som jag har beställt: http://www.tradera.com/item/343138/169400225/extreme-pannlampa-cykel-lampa-3000lm-cree-led-3xt6 
Jag är väldigt nöjd med lampan, bortsett från att batteritiden inte har varit vad som utlovats. Kanske beror det på att det har varit ganska kallt ute när jag använt lampan, vi får se om det blir någon förbättring nu när det går mot varmare tider.

Idag blir det en sen kväll - precis som igår och i måndags - då jag slutar skolan först kl. 16 och efter det ska iväg och massera i Norrtälje. Jag hoppas på att jag ska vara tillräckligt pigg och disciplinerad att jag orkar motionera åtminstone en häst efter att jag har kommit hem. Vi får se!

Resten av veckan ser ut ungefär som den gjort hittills - skola, träning av hästar och en massa annat inplanerat. Till helgen är det dags för Distansgalan på Wiks slott. Där ska jag få mitt 1000 km-pris, gå på föreläsningar och umgås med en masa andra trevliga distansmänniskor. Det ser jag verkligen fram emot! 

/ Josefin

5 mar 2014