Söndag 11/8 -13

Det har hänt mycket här hemma - både bra och dåliga saker. Det som är bra är att vi har hittat ett fantastiskt hem till älskade Lady, ca 20 min bort. Hon flyttar på onsdag och jag vet att hon kommer få det otroligt bra hos sin nya husse och matte! Jag kommer säkerligen vara ledsen efter att vi lämnat henne hos dem, men det känns ändå bra eftersom att vi fått så bra kontakt med familjen och det verkligen känns rätt!

lady.jpg
Fina tjejen <3

Det dåliga är att Rakeem varit sjuk (som jag nämnt tidigare) och även har smittat Lady, som också åkte på en penicillinbehandling. Utöver det har Topover (vår tävlingstravare) troligen blivit sparkad på ena bakknät här om dagen, vilket resulterade i både veterinärbesök hos honom och skjuts in till klinik för minst 5 dagars vistelse där= mycket pengar som går åt.

Det är tur att man har hästarna försäkrade!

Sept och Zohar verkar vara pigga så jag hoppas att de slipper drabbas av samma smitta. Har legat lite lågt med träningen av Sept eftersom jag inte vill att något ska bryta ut på henne, men det blev en skrittur idag i alla fall. Zohar är som vanligt helt otrolig och gör fina framsteg i träningen hela tiden. Han har nu ridits ut på ett par gånger och är både modig och mån om att göra rätt! 

Nä, nu är det dags att gå ut och spruta/tempa två hästar innan det blir dags att vila för kvällen! I morgon blir det provridning av åtminstone en möjlig distanshäst. Det ser jag verkligen fram emot!

/ Josefin

11 aug 2013