Tisdag 18/2 -14

I söndags hade jag möte med mitt härliga tävlings/träningsteam. Elvira, Emelie, Silje och Sara tittade förbi och vi hade det supertrevligt! Det var extra roligt att få träffa Silje igen! Vi kom fram till vem/vilka som ska grooma och när, samt pratade om vem som ska passa hästarna helger då det behövs. Jag är verkligen glad över att ha så himla bra personer runtomkring mig, tack så jättemycket för alla gånger ni ställer upp för mig!

Idag har jag äntligen fått sportlov - tre dagar i förväg! Det känns så skönt! På torsdag och fredag kommer jag att passa på att jobba, eftersom jag behöver alla pengar jag kan få tag i. Det blir ett par timmar på Freinetskolan och ett par timmar massage på min pappas jobb.

Det känns väldigt härligt att kunna jobba lite nu medan jag studerar, den här tävlingssäsongen kommer bli fruktansvärt dyr och utöver mina tävlingar är jag också tvungen att betala 4200 kr för att åka på en obligatorisk resa till fjällen med skolan. Jag blir borta 10 dagar och kommer hem kvällen innan jag åker till Sämsholmsritten - gissa hur överlycklig jag är över det... Men det är bara att bita ihop och åka med dit, för annars får jag inte gå klart min utbildning. Det är tur att man har pålitliga medryttare som kan träna hästen/hästarna medan man är borta!

Idag red jag en kort stund på Zohar. Han sätts fortfarande igång efter sin (ofrivilliga) vila och är minst sagt pigg. Det känns åtminstone som att vi inte har tappat alltför mycket sedan jag red honom innan vilan. Han är duktig, min fina pojke!

Emelie och jag red ut på Rakeem och Euforian efter att jag tagit ut Zohar. Det var galoppträning som stod på schemat, men eftersom det helt plötsligt blivit vinter igen var grusvägarna stenhårda= ändrade planer. Vi red upp för ett par backar inne i skogen istället och det var trevligt. 

/18-februari.jpg
Dagens ritt! 

I morgon är jag hemma hela dagen och kan äntligen njuta av att rida i dagsljus! Jag hoppas på strålande solsken och ingen blåst i morgon!

/ Josefin

18 feb 2014