Tisdag 4/6 -13

Det är fullt upp på jobbet nu innan det är dags för betygssättning (i morgon) och skolavslutning. Jag jobbar min sista dag här antingen 18/6 eller 20/6, och det ska bli skönt att kunna gå tillbaka till "det normala" igen under sommaren. Jag har haft det jättekul och bra här, och eleverna är verkligen helt underbara, men livet som lärare är verkligen ingen lätt match. Det har dock varit en enormt bra erfarenhet att jobba på en skola och jag kommer förmodligen att vikariera som lärare flertalet gånger efter det här! 

I sommar kommer jag under fyra veckor vikariera som personlig assistent på heltid. Det är bra att jag jobbar nu innan det är dags att börja plugga, men självklart hade det varit skönt med mer vila också. Jag får helt enkelt passa på att vila efter att jag jobbar under juli månad.

Det är svårt att hinna med allt jag vill göra för tillfället. Eftersom det är så mycket på jobbet jobbar jag sent och har mer att göra än vanligt. Jag har ändå lyckats hålla igång hästarna och träna på så gott som som vanligt under denna hektiska tid - mycket nöjd! 

Till helgen är det dags för Lag-SM och jag rider på Rakeem. Det ska bli kul att åka till tävlingsplatsen ganska tidigt på fredagen (åker kl 11) eftersom man då får mer tid där och slipper stressa. Ska dessutom gå på ryttarmiddagen med mina groomar på fredagskvällen, tror det kommer bli trevligt!

Har inte så jättemycket att säga just nu, eftersom min hjärna sedan ett par dagar tillbaka har tagit semester. Jag hoppas att hen vaknar upp till i morgon-på torsdag när jag ska börja packa inför tävlingen. 

/ Josefin

P.S: Så här ser den här veckan och nästa ut för mig:
V. 23
Onsdag: Studentmottagning hos Sara efter jobbet, sen sko Rakeem/packa på kvällen.
Torsdag: Medeltidsmarknad f.m, Silje kommer och rider Lady. En möjlig medryttare kommer och provrider Rakeem. Packning på kvällen.
Fredag: Åker till Värmland ca kl 11.
Lördag: Lag-SM och sen hem igen.

V. 24
Onsdag: Skolavslutning, hinner inget annat. 
Fredag: Begravning.
Söndag: Utställning med Zohar i Strängnäs. 

Veckan efter det har jag ännu mer inbokat, sen börjar jag jobba heltid på nästa jobb. Ibland undrar jag hur jag hinner! Det kommer bli helt underbart sen när jag får "lov" sista veckan i juli! 

4 jun 2013