Tisdag 6/8 -13

Nu börjar jag landa efter resan till Danmark. Minimalt med sömn och massor av skräpmat fick mig i lite obalans, och det är först nu som jag känner att jag faktiskt börjar få tillbaka både tidsuppfattning och tankeförmåga! Det var överlag en otroligt givande och rolig resa, som jag absolut kommer att göra om framöver. Jag lärde mig massor och hade det väldigt trevligt tillsammans med mitt sällskap. Att köra groombil i Danmark var också en häftig upplevelse, jag kunde se likheter mellan det och att köra rally! Elin och Khrim blev för övrigt godkända efter 122 km och kom in som 9:e ekipage av 18 startande!

Igår red jag på både Lady och Sept. De har haft lite vila sedan jag åkte till Danmark och var både mycket pigga. Det blev en barbackatur på Sept tillsammans med Sara och Gadisha. Jag vågade mig till och med på en galopptur, vilket gick hur bra som helst!

Zohar fick komma in på tomten och beta gräs. Han har gått ner lite i vikt så jag försöker göda upp honom. Anar att han växer väldigt mycket just nu och därför behöver extra mycket mat, eftersom han äter hur mycket som helst och ändå inte blir rund. Jag tycker så mycket om den lilla hästen!

photo-1.jpg

Veterinären var förbi igår och kollade på Rakeem, som hade feber, hostade och var snorig. Hon trodde att han hade åkt på någon förkylning då han stod i gäststallet på Halmstads travbana (Simlångsritten). Han går nu på penicillin och verkar må mycket bättre idag. Tur i oturen att han inte blev sjuk nära inpå någon tävling!

Idag har jag tänkt rida Lady och Sept, samt träna markarbete med Zohar innan han åker tillbaka till Elin ikväll för att fortsätta sin utbildning. Senare blir det även en massa fix ute i stallet och här inne. Det börjar bli väldigt fint i stallet, då min mamma och pappa både målat det ett till varv och gjort i ordning i vattenrummet. Härnäst är det tänkt att sadelkammaren ska utvidgas, så att alla saker ska få plats! 

bild-1.jpg

/ Josefin 

6 aug 2013