Torsdag 13/6 -13

För en gångs skull är jag sjuk. Inte något allvarligt, men förkyld är jag. Stannade hemma från jobbet eftersom jag inte vill riskera att smitta någon, samt att jag kände mig väldigt dålig när jag vaknade imorse. Började känna mig bättre efter ett par timmar och begav mig ut på en ridtur tillsammans med Emelie framåt eftermiddagen. (OBS, som ryttare rider man oavsett väder och mina hästar hade vilat igår= måste ridas idag enligt min filosofi ;)). Det var inget trevligt väder, konstant regnande som fick våra regnkläder att släppa igenom vätan till slut. Det blev mest skrittande med en massa prat och vi hade det trevligt! Dock var det mindre kul när vi kom tillbaka till stallet och insåg att kläderna under regnstället var väldigt blöta... 

 Idag höll jag också i min allra första ridlektion. Det var mycket spännande men väldigt nervöst! Jag fick träffa den söta ponnyn Prinsessan och hennes minst lika gulliga ryttare Linn - 7 år gammal. Det var svårt men mycket lärorikt och roligt att hålla i lektionen.

Om jag har tur tyckte Linn och hennes mamma att jag var tillräckligt duktig för att de ska låta mig hålla lektion för henne igen! Det känns roligt att kunna hålla igång den pedagogiska delen på något sätt, nu efter att eleverna jag haft i skolan har gått på sommarlov. Känner mig taggad på att sätta ihop planeringar för kommande ridlektioner jag kan hålla i!

/ Josefin

13 jun 2013